Schrijfster
Coaching
Sandra uit Amsterdam schreef:
"Alie kende ik al van onze contacten via andere groepen en door haar eigen groep "Dansend op de golven van het leven." Net als haar bewandel ik in m'n spirituele reis dmv cursussen en leer ik vele lessen. Daar groeide ik door, maar bleef voor mijn gevoel in m'n veilige cirkel/ comfortzone. Graag wilde ik grotere stappen maken, ik hikte steeds tegen besluiten aan. Ik doe veel, maar niet zichtbaar genoeg. Daar heeft Alie mij door haar coaching en healingen mee geholpen en mijn zacht de duwtjes gegeven, zo fijn! Dat ik m'n eigen groei omarm en me niet vergelijk met anderen, we zijn allemaal uniek en nodig. De healingen op afstand waren erg bijzonder, heb ik van genoten! Laatst heb ik 3 openbare video's geplaatst op YouTube ipv m'n eerdere verborgen geplaatste video's voor de kinderen op m'n werk. Ik heb me ingeschreven bij de KvK, stond ook al een paar jaar op m'n lijstje. Tijdens de eerste gesprekken was ik nog wat sneller emotioneel, tijdens het laatste coachingsgesprek voelde ik me veel sterker, rustiger. Het was goed, klaar. Alie, bedankt dat je met mij mee bent gereisd, bedankt voor je luisterend oor en de juiste coaching, ik ben een dankbaar mens."

Dit is de titel van mijn boek `Wees stil en luister`

`Hè…jij? Hoe kan dat nou?’

‘Je bent sterk, zelfverzekerd en je geeft zo goed je grens aan. Je blaakt van het zelfvertrouwen. Ik kan me niet voorstellen dat jij daar ooit last van hebt gehad.’

Regelmatig is dit de reactie die ik ontvang van de mensen om me heen, wanneer ik vertel over mijn leven. Mijn biografie waarin mijn angsten, paniekaanvallen, onzekerheden en minderwaardigheidscomplex staan beschreven. Een klein deel van mijn gevoelens die me jarenlang hebben beheerst. En ook mijn vader, die alcoholist was en een negatieve invloed heeft gehad op mijn leven.

Mijn bijzondere leven waarin ik een spirituele ontdekkingsreis mocht maken. Het heeft me dichterbij mezelf gebracht en ik mocht mijn magische gave ontdekken.

 

Yess, het is zover!! Mijn boek is klaar om te worden uitgegeven, heb je interesse en wil je mijn boek bestellen klik dan op de onderstaande link.