Schrijfster
Boek
José uit Galder schreef:
Lieve Alie, Wat een mooi boek heb je geschreven! Het ontroerde mij zeer en ik voelde veel herkenning met de angsten en minderwaardigheidsgevoelens. Ik bewonder jouw doorzettingsvermogen en kracht en je bent voor veel mensen een voorbeeld! Petje af voor jou! ❤️ Geniet er maar fijn van hoor; dat doe ik nu zeker ook! Liefs José

Dit is de titel van mijn boek `Wees stil en luister`

`Hè…jij? Hoe kan dat nou?’

‘Je bent sterk, zelfverzekerd en je geeft zo goed je grens aan. Je blaakt van het zelfvertrouwen. Ik kan me niet voorstellen dat jij daar ooit last van hebt gehad.’

Regelmatig is dit de reactie die ik ontvang van de mensen om me heen, wanneer ik vertel over mijn leven. Mijn biografie waarin mijn angsten, paniekaanvallen, onzekerheden en minderwaardigheidscomplex staan beschreven. Een klein deel van mijn gevoelens die me jarenlang hebben beheerst. En ook mijn vader, die alcoholist was en een negatieve invloed heeft gehad op mijn leven.

Mijn bijzondere leven waarin ik een spirituele ontdekkingsreis mocht maken. Het heeft me dichterbij mezelf gebracht en ik mocht mijn magische gave ontdekken.

 

Yess, het is zover!! Mijn boek is klaar om te worden uitgegeven, heb je interesse en wil je mijn boek bestellen klik dan op de onderstaande link.