Schrijfster
Coaching
Debbie uit Ter Aar schreef:
Lieve Alie, Dank je wel voor het super fijne coachings traject. Alles zonder agenda, op de persoon afgestemd. Zo bijzonder, steeds een stapje verder. En dat alles afgestemd op mij. Heel bijzonder vond ik de healingen die Alie erbij doet. Dat heeft mij echt nog een stap verder laten komen. De rust die ik nu heb, ipv onrust, dat komt mede door deze coaching. Rust laat je groeien en dat doe ik dan ook iedere dag! Stap voor stap op mijn tempo, op mijn manier. Dank je wel lieve Alie, omdat jij jezelf bent tijdens het coachen, waardoor ik ook mijzelf kon zijn, en steeds meer mijzelf kan worden!!!

Dit is de titel van mijn boek `Wees stil en luister`

`Hè…jij? Hoe kan dat nou?’

‘Je bent sterk, zelfverzekerd en je geeft zo goed je grens aan. Je blaakt van het zelfvertrouwen. Ik kan me niet voorstellen dat jij daar ooit last van hebt gehad.’

Regelmatig is dit de reactie die ik ontvang van de mensen om me heen, wanneer ik vertel over mijn leven. Mijn biografie waarin mijn angsten, paniekaanvallen, onzekerheden en minderwaardigheidscomplex staan beschreven. Een klein deel van mijn gevoelens die me jarenlang hebben beheerst. En ook mijn vader, die alcoholist was en een negatieve invloed heeft gehad op mijn leven.

Mijn bijzondere leven waarin ik een spirituele ontdekkingsreis mocht maken. Het heeft me dichterbij mezelf gebracht en ik mocht mijn magische gave ontdekken.

 

Yess, het is zover!! Mijn boek is klaar om te worden uitgegeven, heb je interesse en wil je mijn boek bestellen klik dan op de onderstaande link.