Seksueel misbruik
Coaching programma
Coaching sessie
Coaching via mail
Healing
Zichtbaarheid
Taboe Seksualiteit
Seksueel misbruik
Seksueel misbruik

 

 

Hoi mooi mens,

wat dapper dat je hier een kijkje komt nemen en dat jij verder durft en wilt lezen. Niet voor niets ben je hier terecht gekomen, en heb jij wellicht het punt bereikt om verlost te raken van de schuldgevoelens en/of schaamtegevoelens die jij met je meedraagt. De pijn die je dagelijks voelt, omdat iemand anders op een verschrikkelijke manier over je grens is heen gegaan.  

  • Heb jij een verleden waarin je seksueel bent misbruikt?
  • Ben jij uit verbinding geraakt met je innerlijk kind?
  • Vind je het nog steeds lastig om NEE te zeggen?
  • Is de liefde en verbinding met je lichaam verdwenen?
  • Geef jij jezelf de schuld over wat je in het verleden is overkomen?
  • En beschik jij over een spirituele instelling?

Dan sluit mijn programma 'Ik hou van mijn lichaam' prachtig bij jou aan.

Ben jij zover, om een nieuwe en spannende weg in te slaan? En ben jij bereidt om vanuit huis te werken aan je problemen?

Dan wil ik, als levenscoach voor vrouwen, met mijn spirituele gaven en met heel mijn hart een verbinding aangaan om jou te helpen helen bij het ontdekken van jouw eigen uniekheid. En die kracht, die zelfliefde, die binnen in je zit naar boven te halen zodat jij, jezelf weer in alle liefde durft te omarmen.

Mijn programma, is geen programma. Ook voor mij is het altijd weer een verrassing welke bewegingen er ontstaan. Hoe dit mogelijk is? Omdat jij UNIEK bent.

De gehele periode stem ik mij op jouw energie af om de informatie te ontvangen die van belang is voor jouw verwerkingsproces. Jíj krijgt de tijd die nodig is om te helen. Wat ik jou te bieden heb zijn:

  • Vijf online coachsessies
  • Vier healingen 

Tijdens het programma mag je mij via mail op de hoogte houden van jouw proces. Of het nu negatief of positief is?!  Dat maakt niet uit! Op deze manier kan ik blijven invoelen zodat jij de nodige oefeningen en handvatten aangereikt krijgt, die van belang zijn om jou weer in je innerlijke kracht te zetten.

Voel jij je geroepen? Vul dan het contactformulier in om een afspraak te maken voor een telefonisch geheel vrijblijvend eerste gesprek. En voel jij na het gesprek een YESS-gevoel, dan gaan wij samen aan de slag. 

En weet dat respect, veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan om jou te mogen begeleiden.

 

De investering voor dit prachtige programma bedraagt €600,-


Liefs,

Alie

 

In termijnen betalen is mogelijk.